marijancci wrote: “uff epka je bas ono zesce patriotska,da ne bi kesanlija i prve ljubavi romantike ne videsmo”

marijancci wrote: “uff epka je bas ono zesce patriotska,da ne bi kesanlija i prve ljubavi romantike ne videsmo”
Irina wrote: “off topic specijalke jel neka od vas gledala Dag filmove? ”
Irina wrote: “hahahaha Tami i ja sam takva”
marijancci wrote: “a i glumi onaj iz fazilet ,nije mi ubedljiv nikako”
Irina wrote: “hvala Holii... vidim da hvale pogotovo Dag2 pa mislim se da pogledam... bas sad kad sam videla najava za Boru pomislila sam na to, vidim da je izgleda i neki glumac iz Dag ili je ista produkcija pojma nemam”
marijancci wrote: “tolga je za njega GLUMCINA”
Holi wrote: “Jaooooooo kako volim kad obuče ono crno ispodi ja cok volim ove lastiz majice ispod i jos crnee![]()
![]()
Nego nisam videla, zaslepeo me čovek, ko im fali?”
marijancci wrote: “gledala sam tolgu u gunes kad je pijan,i sve kao tragi i komedija ali skidam kapu a ovome nikako ,”
marijancci wrote: “gde da nadjem fragi”na netu
tamarica wrote: “na netu”
marijancci wrote: “tamarica wrote: “na netu”
”
Irina wrote: “aaaa sad citam kod Keno jedna od sultanije ce izgleda biti Hazal Filiz ooooonemam pojma ko je to........sorry za fanice iste”
tamarica wrote: “nego ljudi sta kazu na tw i ig na epku???/............................samo molim marijanci,da ne kaze-idi pa sama procitajyoook,sad cu ti donet,ceekaaaj![]()
”
marijancci wrote: “”
Irina wrote: “i opet i opet nije mi jasno, sba ispucali 450 000 tvita i su drugi a cukur ima samo 40 000 i su prvi na listi... svasta”i ne zaboravi prvi na yt do sutra popodne
|
|