jaojjjjjjjjj otici ce fethi

Irina wrote: “Ethem najavio haos i tako je... neznam neznam”
marijancci wrote: “ljubim ga u okice”
Irina wrote: “ja kako sam razumela Fethi kaze da ovo nisu Colakovi ljudi... mozda i lupetam sad ”
tamarica wrote: “hvala enciklopedijo nasa![]()
![]()
”
Holi wrote: “volim i ja ali sam se u poslednje vreme umorila od toga haosa......zato moj Banda to jede zaobrok,znaci do sitnice...........tamarica wrote: “hvala enciklopedijo nasa![]()
![]()
”
Ne demen, obožavam istoriju i geopolitiku, uz moju profesiju naravno, tako da čitam sve strane vesti koje mi dopadnu i kad imam vremena o dešavanjima u svetu kao i o istorijskoj podlozi.”
marijancci wrote: “nama nije ali su njima sad ove epke melem na ranu”da canim,verovatno,kao sto kaze Holi,klicu ovim momentima,detaljima pricom,podrskom,poklikom i podrskom....................hbg znali smo sta gledamo..........to je to...............iskreno receno i meni suze krenuse na tursku vojnu pesmu........znaci wtf
Holi wrote: “Najavio je Ethem haos za sledeću na Instagramu nedavno, tako da verujem da će sve u paramparčad da ih razbaca, a onda pincetom skuplja.”hjiaoooooooooooooo i ja mislim da cemo da kukamo,pa ko prezivi..............ali ce biti haosa.vec je poceo
marijancci wrote: “sa kesanlijem su preterali,ja imam utisak kao da neko drugi pise te delove,ili vise njih,jer ima scena koje odvale,a dosta praznog hoda,praznih dijaloga,to smo se slozile,nebuloza u svakoj seriji,to mi nista novo nije,ali kako je ovo ozbiljna tematika trebalo se tu i moralo mnogo bolje odraditi dosta stvari,ima pricu,ima harizmaticne glumce,i umesto da ih podigne na visi nivo on ih ogranicava,da nije yavuza i nacin na koji tolga glumi ne znam sta bi me drzalo da gledam dalje”
|
|